Best4Feet comfort sokken met X-static

Best4Feet comfort sokken met X-static ter behandeling van schimmelinfecties en zweetvoeten worden net als andere katoenen sokken gedragen. Best4Feet sokken zijn geschikt voor de diabetische voet, ter voorkoming van wondjes of schimmelinfecties.

Comfort sokken

Behandeling van schimmelinfectie

Ter behandeling van een schimmelinfectie dienen de Best4Feet sokken consequent te worden gedragen tot de schimmelinfectie volledig is geheeld. Door in een vroeg stadium weer over te gaan op normale sokken kan de infectie weer snel opleven.

Behandeling van zweetvoeten

Ook voor de behandeling van zweetvoeten is het regelmatig dragen van Best4Feet sokken aan te bevelen. De speciale vezel in de sok stimuleert de verdamping zodat de zweetvorming al gauw wordt gereduceerd. De lastige geur die gepaard gaat met de zweetvorming verdwijnt over het algemeen al binnen een uur.

Best4Feet sokken zijn warmte regulerend en houden uw voeten in de winter warm en in de zomer koel. Best4Feet sokken zijn comfortabel, kunnen in de wasmachine worden gewassen (bij 40 graden met dezelfde kleuren, niet geschikt voor de droger) en zijn geschikt voor het dagelijkse gebruik.

Wissel dagelijks uw sokken

In het belang van het zelfstandig desinfecterende effect van de sokken adviseren wij om de sokken dagelijks te wisselen. Dat geldt ook als u Best4Feet alleen maar ter preventie draagt.

Verkrijgbaarheid

De sokken zijn in de maten M, L, en XL in de volgende uitvoeringen en kleuren verkrijgbaar:

  • Heavy Duty (werk/wandel sok); zwart
  • Zilversokken (dun katoen); zwart en wit
  • Footy's (kousevoetjes); zilver

Deel deze pagina

Wij delen graag onze kennis

Podozorg Nederland is een groep gelijkgestemde podologen, die samen maar één ding willen: de allerbeste zijn in hun vak. Dat kan alleen bereikt worden als we blijven leren en ontdekken. Daarom delen wij wekelijks onze kennis.