Comfort slippers

Over Sandalinos

Sandalinos modern en trendy design, individuele pasvorm en comfort, een ware must have voor iedereen. Bepaal zelf uw design en ontwerp vandaag nog uw eigen persoonlijke Sandalinos met de online tool op de website. Bezoek daarna Podozorg Lent en laat uw voeten professioneel opmeten. Uw Sandalen worden vervolgens geheel op maat vervaardigd naar uw design voor een perfect en uniek eindresultaat.

Comfort slippers

Bent u steunzool dragend?

Dan is Sandalinos de perfecte oplossing voor u voor in de zomer, maar ook zeker in de winter; in èn om het huis. De steunzool word naadloos geïntegreerd in het voetbed.

Met de online product-configurator van Sandalinos is het mogelijk uw therapieplan over te brengen in de sandaal waarmee u altijd op uw zolen kan blijven lopen. Hiermee hebben de sandalen een langdurige therapeutische werking op uw voeten en houding. Daarmee zijn onze sandalen een essentieel aspect van uw therapie.

De sandalen van Sandalinos zijn niet alleen geschikt voor mensen met steunzolen. Ook met gezonde voeten zijn onze sandalen een genot om te dragen en helpen deze bij het voorkomen van voetklachten.

Neem contact op

Bent u geïnteresseerd in de sandalen van Sandalinos laat u dan eens informeren door Podozorg Lent!

Neem contact op

Deel deze pagina

Wij delen graag onze kennis

Podozorg Nederland is een groep gelijkgestemde podologen, die samen maar één ding willen: de allerbeste zijn in hun vak. Dat kan alleen bereikt worden als we blijven leren en ontdekken. Daarom delen wij wekelijks onze kennis.